,,

hej alla jag har inte skrivit på ett tag har varit fullt upp när de varit julafton och min syrra hade kommit hem men nu har hon farit tillbaka till norge, men hon kommer till umeå igen den 10 januari längtar as mycke till dess,

 idag så var jag på stan med en kompis och då köpte jag en kofta, ett linne och en  t-skirt på Gina 


sen så har jag provat min syrras lös hår de såg ut som mitt riktiga hår(färgen), och mitt hår blev nästan lika långt som jag hade de när jag var liten elr de var en ganska lång bit kvar men ändå.
 när jag var liten var mitt hår ungefär till midian.


JUL! :D

GODJUL & GOTT NYTT ÅR till er läsare,
vad ska ni göra på nyår då?ikv

Idag så fick vi JULLOV :D senare idag så blir de säker att se en film med familjen vid 9 tiden
sen så har jag fått två pressentkort av min brorsa idag med 300kr på bio /sofi


kväll

ikväll så har jag,Michaela och Jessica varit hos en av hennes kompisar och sett på film och pratat en hel del, de var as roligt för michaela skulle härma jessica som pratade i telefon men hon skulle säga tvärtom vad jessicia sa och sånt..... sen när vi var påväg hem så hade Jessicia tråkigt när vi väntade på att vi skulle få skjuts från hennes kompis så då lånade hon mina vantar som blev as blöta och klättrade upp på en snö backe :P<------- jessica

 <--------Michaela
..


kläderna jag hade på mig igår, vet inte vart dom är köpta för jag har lånat dom av min syrra som har nyss kommit hem från norge


lite bilder från helgen och annat

jag och sofie vann pepparkakshus tävlingen, man vann en bio biljett :P //sofi hade typ as tråkigt när jag väntade på att färgningen skulle bli klar:P felo


johanna

julia


två bilder från igår kväll på discot

 Felicia,Julia,Johanna,Jessicajag och Felicia som är längst fram på kortet :P

saknar!

snart så kommer min syrra hem från norge, har saknat henne jätte mycke :*
hon har en blogg den heter sandraakroon.blogg.se

kram sofi:D

michaela har tonat håret mörkare nu, jag kmr att lägga ut en bild.
tidigare idag så var vi på stan och kollade på lite olika saker och då köpte jag ett par skor och Michaela hade köpt ett par skor några dagar innan.
//sofi


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->


vad tycker ni om bilderna?
disco den 18:de

vi längtar as mkt till discot som är på fredag :D
de är på Folketshus på stan, de är från 20.00 - 24.00 den 18:de december kram Michaela och sofi

någon som ska dit?
 

naglar

 nu har jag målat en helt ny sak på naglarna igen
lite om helgen och annat

i helgen så var jag och Felicia i nordmaling, på måndan så färgade jag håret (kommer en bild) och sen så var vi hos min faster som har två hundvalpar de är rasen chiuaua :)

sen så har jag hittat på en ny sak man kan måla på naglarna (kommer en bild)

 hunden heter ludde:)
 och den hunden heter Viktor och felicia hittade ett par jättesöta skor där i nordmaling  de är en rosett bakom dom.villken färg är jag finast i?

före:
efter:

 naglarna jag målat själv

..

längtar till helgen för då ska jag färga håret :D kram sofi


felicia har färgat håret :P

nu:

Gammlia:)

Idag så var vi på gammlia och titta lite. Vi köpte två munkar och sen fick vi varsin klubba av sofis plast-farmor och farfar :) lite gott som vi ska äta nu!


hartan!

Nu så har jag och sofie varit på hartan, de var en tävling som går ut på att man ska göra de finaste pepparkaks huset.. jag tror att jag och sofie kmr vinna,de är typ alla som kommer dit som kan rösta, inte dom bästa bilderna men.

Första huset
Andra huset (vårat )

tredje husettrött igår :]

haha, igår så fick jag veta att jag somnade jätte tidigt jag hann bara att göra läxa och äta sen så satt jag mig vid tv:n och såg på tv och sen så somnade jag bara och då var kl. 6 och sen så väkte mamma mig och sa att jag kulle lägga mig och då var klockan ungefär vid 11 tiden,Om man är trött så är man :] 
idag på skolan så hade vi fys fast de var inte så många som var med, och då så skulle vi ha en tävling och de var om hur länge man kunde stå i 90 grader mot en vägg och då kom jag och Emma på 1:a och 2:a plats de var jätte jobbigt och michaela kom 3:a, jag och Emma stog ungefär mot väggen i 4-5 min men på slutet så var de så jobbigt så man skakade jätte mycke och då skulle michaela få mig att stå kvar och då frågade hon tex


om vad jag skulle göra i helgen och då svarade jag att jag skulle vara med hon och då frågade hon vad vi skulle göra och då svarade jag att vi skulle se på en film, baka, reta hennes lillasyster för vi skulle vara barnvakt,sen så ska vi vara ute och ha snöbolls krig fast de inte finns snö ute och sen så frågade hon vad sista timmen på onsdagar var och då fick jag hjärn släpp och kunde inte tänka alls och svaret var dans såklart :P Lite senare så ska jag till hartan med Sofie de är typ nån tävling där ikväll kram sofi.


          


                                                                                                                   


när jag var liten :]hello :P

nu så har jag pratat med Michaela för en liten stund sen, hon ska till Östra ersboda och prova på gymnastik fast hon går redan i en annan grupp på Grubbe men i den gruppen som är på Ersboda har dom massor av andra saker man kan göra än på Grubbe. Så hon ska fara dit snart..Och som ni kanske inte visste så har att jag har också gått i gymnastik men jag slutade för att vi flyttade från Hörnefors till umeå.
Men nu så ska jag se klart på riverside.

kram sofi.stan!!

Nu så har jag och michaela varit på stan och provat kläder och sånt fast vi hade inte så kmt tid, de var kanske bara 1 och en halvtimma vi kunde vara på stan men vi hittade ganska många saker på den tiden iallafall.

kram sofi och michaela


RSS 2.0